2011. szeptember 2., péntek

Győr Happy Planet Indexe először a Civilek Éjszakáján

A Civilek Éjszakája nevű kezdeményezést 2010-ben hívták életre azzal a céllal, hogy a civil szervezetek bemutathassák tevékenységüket az érdeklődőknek. Idén szeptember 10-én (szombaton) két győri civil szervezetnek, az Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesületnek és a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiumért Közhasznú Alapítványnak köszönhetően Győr is helyet ad a rendezvénysorozatnak. A két szervezet együttműködése nem újkeletű, hiszen Győr ökológiai lábnyomának kiszámítását is szoros összefogással végezték. A munka folytatásaképpen a napokban zárult le Győr Happy Planet Indexének kutatása, melynek eredményét a Civilek Éjszakáján hozzák nyilvánosságra.

A KURFLI Közhasznú Kulturális Egyesület 2010-ben hívta életre Civilek Éjszakája elnevezésű kezdeményezését annak érdekében, hogy legyen egy éjszaka, amikor az emberek megismerhetik a civil szervezeteket. A rendezvény országszerte több helyszínen folyik, az érdeklődök számára mindenhol ingyenes a részvétel. A civilek éjszakájának célja, hogy ne csak szórólapról, hanem élőben is megismerjük a civil szervezeteket, személyesen is találkozhassunk velük. Az éjszakai időpont különleges hangulatot kölcsönöz egy ilyen rendezvénynek.

A Civilek Éjszakája a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét megrendezésre kerül szeptember 10-én (szombaton). A résztvevő civil szervezetek száma 2011-ben jelentősen megnőtt: Budapesten és 14 vidéki városban összesen 73 civil szervezet szervez programot a Civilek Éjszakája alkalmából. Nemcsak a programok mennyisége, hanem minősége is javul, hiszen a rendezvények számának bővülésével a programok is sokszínűbbek lesznek. Győrben például az Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület és a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiumért Közhasznú Alapítvány közös ökológiai lábnyom és Happy Planet Index számítást népszerűsítő rendezvényére várják az érdeklődőket.

Az Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület 2010-ben a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiummal közösen számította ki Győr városának ökológiai lábnyomát, melyet 2011-ben Győr Happy Planet Indexének (HPI) kiszámításával folytatott. A Happy Planet Indexnek része az ökológiai lábnyom, a kibővített mutató ugyanis ehhez viszonyítja a győri lakosok várható élettartamát és élettel való megelégedettségét. A kutatás a napokban készült el, eredményeit a két szervezet a Civilek Éjszakája keretei között hozza nyilvánosságra. Az este folyamán az érdeklődők nemcsak a számítások eredményét ismerhetik meg, hanem a kutatás résztvevőit is, akik kötetlen beszélgetés formájában szívesen válaszolnak a kutatással kapcsolatos kérdésekre. A szervezők az egyszerűtől a bonyolultabb kalkulátorok segítségével ökológiai lábnyom és HPI becslést is végeznek, valamint tippeket kaphatunk saját ökolábnyomunk csökkentésére is.

A győri program szeptember 10-én (szombaton) 20 órakor kezdődik a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium Tanácstermében (9027 Győr, Budai út 12. földszint), melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők! A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrációra az esemény Facebook oldalán van lehetőség: Civilek Éjszakája Győrben (http://www.facebook.com/event.php?eid=154496687969323).

A Civilek Éjszakája további programjai megtekinthetők a rendezvény hivatalos honlapján: http://www.civilekejszakaja.hu/

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés